SSD upgrade aanbieding

Herinner je je nog de tijd waarin je Mac supersnel was? Opstarten ging in no-time, geen draaiende strandballen en alle programma’s startten supersnel…

Het kan zijn dat die tijd niet meer is. Programmatuur veranderd door de loop der jaren, er zijn nieuwe besturingssystemen uitgekomen en onze bestanden worden steeds groter. Het enige wat niet mee veranderd is de hardware in je Mac.

De traagheid wordt hoogstwaarschijnlijk veroorzaakt door je verouderde harde schijf, het beperkte werkgeheugen of een combinatie hiervan. Maar: er is een oplossing! Tegenwoordig is er de zogenaamde SSD harde schijf. Een schijf die niet meer bestaat uit draaiende onderdelen waar je op moet wachten maar een schijf die opgebouwd is uit supersnel flash geheugen, net als het kaartje in je fotocamera. Deze Mac SSD upgrade kunnen we voor je uitvoeren!

Klik hier voor onze Mac SSD upgrade aanbieding!

Nieuwe website online

Zo af en toe is het tijd voor vernieuwing. Onze oude website stamt inmiddels uit 2011 en hoewel het ontwerp en gebruiksgemak optimaal was, is hij niet helemaal bestand tegen de moderne wereld van 2015.

Vandaag de dag zien we dat een hoop gebruikers vanaf diverse apparaten als iPads en iPhone de website bezoeken, en dat vraagt om een aangepast ontwerp, geoptimaliseerd voor het apparaat.

Om die reden hebben we daar extra aandacht aan geschonken, de website ziet er beter uit dan ooit op de diverse mobiele apparaten en ook teksten en functies zijn aangepast op het platform.

Mac-Helpdesk.nl kondigt samenwerking met Phoneworld aan

We krijgen steeds meer mensen aan de lijn die last hebben van een iPhone of iPad die software-matig niet meer aan de praat te krijgen is. Denk aan een kapot scherm of een defecte knop. Het is dan jammer dat we geen oplossing kunnen bieden.

Daarom zijn we een uniek partnerschap aangegaan met Phoneworld. Met behulp van onze actiecode krijg je 5% korting op je reparatie.