Voor ál je Apple vragen!

Hoe werkt het?

Mac-Helpdesk.nl is de grootste onafhankelijke helpdesk voor Apple gebruikers in Nederland. Onze helden zitten voor je klaar om je vragen snel en objectief te beantwoorden. Het enige wat je betaalt zijn de telefoonkosten.

Stap 1: Bellen

Niemand houdt van wachten. Controleer daarom eerst hierboven het aantal wachtenden die voor je zijn.
Druk vervolgens op 088‑1337000 (€1,50 p/m) om te bellen. Kun je geen 0900 nummers bellen? Bekijk dan onze prepaid optie.

Stap 2: Stel je vraag!

Wacht tot je één van onze helden aan de lijn krijgt. Stel je vraag of leg het probleem uit. Het helpt om zoveel mogelijk informatie te verschaffen over hoe lang je het probleem al hebt en wat je al hebt gedaan om het op te lossen.
lees de veelgestelde vragen

Voor ál je Apple vragen!


Mac-Helpdesk.nl is de grootste onafhankelijke helpdesk voor Apple gebruikers in Nederland. Onze Nerds zitten voor je klaar om je vragen snel en objectief te beantwoorden.

Helpdesk

Hoe werkt het?

Stap 1: Ondersteuningsplugin

Betreft het een Mac of PC? Download dan de ondersteuningsplugin. Op deze wijze kunnen we eenvoudig éénmaal met je meekijken en na uw toestemming zelfs de computer besturen. Voor een iPhone of iPad kun je verder naar stap 2.

Stap 2: Bel ons

Niemand houdt van wachten. Controleer daarom eerst hierboven het aantal wachtenden die voor je zijn.
Bel vervolgens 088 - 1337 000 (€1,50 p/m).

Stap 3: Stel je vraag!

Wacht tot je één van onze Nerds aan de lijn krijgt. Stel je vraag of leg het probleem uit. Het helpt om zoveel mogelijk informatie te verschaffen over hoe lang je het probleem al hebt en wat je al hebt gedaan om het op te lossen.
lees onze veelgestelde vragen

Waarom bellen?

Nergens aan vast

Je hebt geen contract of abonnement nodig om met ons te bellen, dus je zit ook nergens aan vast. Je betaalt ons per minuut, wel zo simpel!

Geen lange wachtrijen

Kunnen we je niet meteen te woord staan? Dan vraagt ons systeem je gegevens en bellen we je terug wanneer het jou uitkomt!

Wij gaan verder

Het stopt niet bij Apple. Heb je vragen over software van andere fabrikanten, of non-Apple hardware? Geen probleem! Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

We kijken met je mee

Via onze ondersteuningsplugin kunnen we met jouw toestemming binnen enkele ogenblikken met je meekijken op de Mac of PC. Wel zo snel!