jul
11

iTunes account aanmaken zonder creditcard

Om op je Mac, iPod Touch, iPhone of iPad muziek, applicaties, podcasts en (audio)boeken te kunnen downloaden van iTunes heb je een iTunes account nodig. Een iTunes account is gelijk aan je Apple ID. Mocht je geen van beide hebben? Laten we je hier zien hoe je een gratis iTunes account aanmaakt.

Wil je graag dat we je helpen met het aanmaken van een gratis Apple ID, dan staan we 6 dagen per week van 9.00 tot 21.00 uur voor je klaar. Bel direct met onze Apple specialisten.

Onderstaande beelden zijn gebaseerd op gebruik van iTunes 10. Heb je nog niet de laatste versie? Download deze dan hier.

Heb je de nieuwste versie van iTunes? Dan kunnen we nu aan de slag…

1. Open iTunes op je Mac. Deze staat standaard in je Dock. Bij jou niet? Dan kun je het vinden in de map: ‘Macintosh HD‘ > Programma’s


2. Klik in iTunes bovenin de navigatiekolom op App Store en scroll naar beneden. Halverwege aan de rechterzijde vind je deFree AppsSelecteer een willekeurige gratis applicatie.

3. Klik op ‘Gratis App‘ Er opent een inlogvenster met als optie: ’Maak nieuwe account aan‘ Druk hier op om te beginnen.

4. Klik op ‘Maak Apple ID aan

5. Klik op ‘Ga door‘ om te beginnen met het aanmaken van de account.

6. Neem rustig de tijd om de voorwaarden door te lezen. Geloof je het allemaal wel? Accepteer dan de voorwaarden en klik op ‘Ga door

7. Vul de gegevens in en klik op ‘Ga door‘.

8. Na de registratie verstuurd Apple een E-mail ter verificatie naar je E-mail adres toe. Klik op de link in de E-mail om je account te activeren.

9. Log nu opnieuw in met de gegevens die je zojuist hebt aangemaakt. Je kunt nu gratis applicaties download vanuit iTunes met je Mac, iPod Touch, iPhone en iPad.

10. Wil je de gegevens wijzigen of een betaalwijze toevoegen om iets te kopen uit iTunes? Klik dan rechtsbovenin iTunes op je E-mail adres om naar je account overzicht te gaan en gegevens te wijzigen.

Wees sociaal... deel deze tip!

    Geplaatst in Tips, iPad, iPhone, iPod en iTunes

    Tags: , , , , , , , , ,